Enkäten Är avslutad!

Jaha då har det gått ca 4 veckor sedan enkäten lades ut och nu har jag börjat att avläsa den!
Helt fantastiskt att 267!!! personer besvarat den! Misstänker att det är mina misstag med olika svarsalternativ som gjort att det är ganska många som inte slutfört. Alltså har jag min egen okunskap att skylla... men hur va de nu... Alla e vi barn i början;-)!
Hoppas att jag kan få ut något vettigt av resultaten iallafall. Och redan har jag upptäckt en hel del intressant bara genom att LÄSA igenom svaren!
Vi ses när resultaten är klara, ja kanske innan dess också;-)

Vink Vink//J

Några Dagar Kvar....

Ja ni som ännu inte fått tummarna ur att besvara min enkät, några dagar till har ni på er. Men i nästa vecka stängs den och det är dags för mig att sammanställa den!

Så gå nu in o besvara den!!

Trevlig fredagskväll o helg på er alla
 

Vink  Vink// J

Vad Händer?

Ja precis, ni undrar kankse vad som händer med min enkät, och mitt projekt i stort?!
Jo jag som bara i mina drömmar kunde drömma om 100 besökare till min enkät har fått ca 250perosner att svara på den!!!! Det känns som ett under o jag vill tacka er alla som hjälpt mig med detta! Än är det inte slut!!
En vecka till ligger enkäten ute, sen återstår mycket arbete för mig skulle jag tro. Det är då dags för mig att analysera svaren o sammanställa dem.
Jag har fått en del kommentarer om att vissa frågor inte fungerat att ge det svar på som någon önskat o.sv. Jag är helt grön i det här med enkäter så jag förvånar mig inte att där är fel,men ni skall veta alla era kommentarer tar jag till mig o kommer nyttja dem i sammanställningen för att se vad jag gjort bra o mindre bra. Vad jag skulle kunna ändra på för att få ett bättre svars resultat.
Under tiden som enkäten ligger ute så jobbar jag på, på min praktik plats o jag trivs!!! Det är lite dött så här års, men vi hoppas på bättring o nu hinner jag också bli upplärd i saker vi inte hunnit med om det varit full rulle!
Sen har jag vissa dagar, som idag t.ex som jag sitter hemma och jobbar med att titta på vad det finns för säkerhet ute på marknaden. Framförallt koncentrerar jag mig på KAMA katalogen, dels för att hålla det på en rimlig nivå, det finns ju otroligt mycket säkerhet på marknaden o man kan ju improtera o.sv och dels för att jag fick ett jätte bra bemötande av Jonas Tidqvist på Kama när jag mailade och frågade om det var ok att ta info från deras hemsida!
En del i projektet är också att ringa till försäkringsbolag för att se skillnaderna mellan de olika bolagen vad de kräver för att få ersättning vid exempelvis brand och stöld. Detta projekt visade sig dock lättare sagt än gjort. Trygg Hansa kopplade mig mellan en hel massa avdelningar innan de till sist tappade bort mig på vägen. Varken skade reglerare eller säljare kunde svara mig på om jag behövde kulkopplingslås för att få ersättning vid en stöld... Men skam den som ger sig.... Jag kommer jaga vidare, men det får bli en dag utan busiga barn hemma;-)
För ja mitt i allt detta så skall ett annat skolarbete, en risk analys på ett företag jobbas ihop för inlämning i början av december. 2 fantastiska barn har jag här hemma som vill ha sin mamma för sig själva ibland. Allra helst i husvagnen, men den står urplockad på uppfarten för vidare behandling snarast möjligt.... Tur att jag har en alldeles fantastisk man som tar så mycket han nånsin kan här hemma så allt flyter på!
Livet leker!!!

Ha en bra dag i "snön", ja här i skåne snöade det igår eftermiddag och tydligen under natten för vi vaknade till en vit matta som nu töar bort...... *skåne*

VinkVink// J

RSS 2.0